Вівторок, 19 Березня, 2024

Обираємо фітолампу для рослин в Миколаєві

Зараз в розпалі сезон підготовки розсади й враховуючи холодну погоду за вікном, молоді рослини потребують додаткової підтримки. Одним з ефективних засобів є світлодіодні фітолампи або іншими словами Лампи для рослин.

Фітолампи та їхні переваги

Фітолампа використовується як додаткове джерело освітлення для рослин. Освітлювальний прилад допомагає зростати розсадам та рослинам. Фітолампи сприяють збільшенню світлового дня, пришвидшують ріст рослин, а також забезпечують фотосинтез.

Використання фітоламп має ряд суттєвих переваг:

  • перш за все це економія електроенергії. Зокрема, фітолампи з електродіодом можуть працювати до 50 тисяч годин. Тоді як термін експлуатації інших освітлювальних приладів вдвічі менший;
  • рослини активно вбирають синє та червоне освітлення, що запускає фотосинтез;
  • фітолампи можуть стимулювати розвиток рослини протягом певного періоду. Наприклад, під час цвітіння, зав’язі чи дозрівання;
  • компактність та зручність. Так, якщо у вас рослини знаходяться на полиці чи підвіконні, варто купити лінійну фотолампу, що спрямовуватиме рівномірно освітлення на всі рослини.

В загальному фітоосвітлення дозволяє правильно розвиватися плодам та запускає процеси важливі на кожному етапі росту рослини.

Де купити фітолампи та ЛЕД лампи е14 в Миколаєві

В сьогоднішніх умовах в магазинах важко знайти великий вибір освітлювальних приладів. Натомість досить різноманітний вибір пропонують інтернет-магазини.

B Brille інтернет магазині освітлення №1 в Україні можна купити як фітолампи зі світлодіодом, так і ЛЕД лампи. Також тут можна замовити люстри, бра, вуличні світильники, світлодіодні світильники, настільні лампи та інше.

Якщо вам для помешкання та інтер’єру потрібні компактні лампи, радимо звернути увагу на ЛЕД Лампи е14. Завдяки мініатюрному цоколю лампи отримали назву міньйони. Вони якісно працюють та мають більший термін експлуатації в порівнянні з іншими видами ламп.

Як варіант фітолампи можна обрати фітолампу для формування плодів лінійну G13 LED 18W Fito GROW T8. Вона застосовується для стимуляції розвитку рослини. Фітолампа є найкращим варіантом для вирощування овочів та квітів, а також стимулювання росту кімнатних рослин.

На сайті інтернет-магазину є можливість переглянути детальні технічні характеристики кожного приладу, ознайомитися з відеооглядом товару та відгуками інших покупців.

Магазини мережі Brille працюють і в офлайн режимі та представлені у 25 українських містах.

.,.,.,.